Vlog: Psychic Bob Travels at se berømt kunst i Washington DC


Hey Tubies! Kom sammen med mig, da jeg tager en tur til Washington DC for at se berømt kunst!
Privatlæsninger med Bob: [Email protected]
Få psykiske Bobs bøger: http://www.robert-hickman.com/
Køb Cool Witchy Stuff: http://rarewiccaspells.com/
psykisk læsning, oranum, gratis chat, online psykics, tarot læsning, drøm fortolkning, kærlighed og romantik, kort læsning, astrologi, ekspert, helbredelse

8 Kommentarer

    -
  1. Det er fantastisk, Bob. Jeg var i Maryland for en 2-måned periode dette efterår og hver weekend ville vi se seværdighederne i DC. Kunstmuseet var et sted, jeg ikke kunne se nok af. Jeg så kun den japanske gangbro, et Dali-maleri og et par andre. Der er bare så meget at se. Tak for at dele og lade mig se lidt mere!

  2. Smukke fuglesang lyder, når du talte om kuppelens psykiske Bob. Bare elskede denne video i Washington, masser af grønt, så smukt. Faktisk fandt jeg fuglesang i hele din video meget afslappende og fredeligt. Velsignelser til dig ☺☺ ??

Efterlad en kommentar