Vlog: Psychic Bob Travels at se berømt kunst i Washington DC


Hey Tubies! Kom sammen med mig, da jeg tager en tur til Washington DC for at se berømt kunst!
Private læsninger med Bob: readings@robert-hickman.com
Få psykiske Bobs bøger: http://www.robert-hickman.com/
Køb Cool Witchy Stuff: http://rarewiccaspells.com/
psykisk læsning, oranum, gratis chat, online psykics, tarot læsning, drøm fortolkning, kærlighed og romantik, kort læsning, astrologi, ekspert, helbredelse

8 Kommentarer

    -
  1. Det er fantastisk, Bob. Jeg var i Maryland for en 2-måned periode dette efterår og hver weekend ville vi se seværdighederne i DC. Kunstmuseet var et sted, jeg ikke kunne se nok af. Jeg så kun den japanske gangbro, et Dali-maleri og et par andre. Der er bare så meget at se. Tak for at dele og lade mig se lidt mere!

  2. Smukke fuglesang lyder, når du talte om kuppelens psykiske Bob. Bare elskede denne video i Washington, masser af grønt, så smukt. Faktisk fandt jeg fuglesang i hele din video meget afslappende og fredeligt. Velsignelser til dig ☺☺ ??

  3. Hej Bob, tak for at dele. Jeg har et spørgsmål, den mursten du har fra den gamle (oprindelige) bygning, kan du afhente eventuelle resterende energier?

  4. wow bob tak skal du have smukke sjæl for at dele alt dette, jeg nød virkelig alt. Fantastisk og stedet hvor du arbejdede også var sjovt at høre om dig og din far. Velsignelser til dig ♡♡♡

Efterlad en kommentar