Tea, Sun, Louis Vuitton og CVS - Psychic Bobs søndag Walk ...


Hey Tubies! Kom med mig, da jeg går ud til en søndagstur med Louis Vuitton.
Private læsninger med Bob: readings@robert-hickman.com
Få psykiske Bobs bøger: http://www.robert-hickman.com/
Køb Cool Witchy Stuff: http://rarewiccaspells.com/
psykisk læsning, oranum, gratis chat, online psykics, tarot læsning, drøm fortolkning, kærlighed og romantik, kort læsning, astrologi, ekspert, helbredelse

7 Kommentarer

    -
  1. Kære Bob Jeg vil gerne takke for min dejlige og informative læsning i aftes, det hjalp mig virkelig og åbnede mine øjne. Fortæl også din Mother Happy Mother's Day fra OPC og Your Spirit Channel Viewers. Bless dig.

  2. Gud velsigne dig. Jeg vil bede for den hund. i hvert fald vidste hunden, at han eller hun ikke var alene, fordi han eller hun følte sig sikker på din kærlige bekymring. Jeg elsker at komme sammen på dine gåture. (& Jeg tror, ​​at min yndlingshåndklæde fra alle dem, du kiggede på i CVS, var fiskestensmønsteret et) bliv ved med at skinne dit lys, du bliver værdsat

Efterlad en kommentar