Bag Magick: Psychic Bob velsigne sin Vintage Gucci Bag


Hey Tubies! Saml rundt, som jeg forklarer, hvordan man arbejder med nogle magick for at velsigne din taske og oprette et mini-tempel, der rejser med dig!
Psykiske Bobs private læsninger: [Email protected]
Køb Psychic Bobs Bøger: http://www.robert-hickman.com/
Få Cool Witchy Stuff: http://rarewiccaspells.com/
First Bag Charms Video:

Hellige Vand Video:

psykisk læsning, oranum, gratis chat, online psykics, tarot læsning, drøm fortolkning, kærlighed og romantik, kort læsning, astrologi, ekspert, helbredelse

2 Kommentarer

    -
  1. Hvad er så specielt med en Gucci taske. Det er ikke andet end. Enhver taske, der har sin person. Det er et klæbrig produkt, der understreger intet andet end prestige, som ikke er noget for de fleste, så nyd denne crap

  2. Hej Bob, jeg elsker dine videoer, jeg har gucci taske til jeg har haft min til omkring 15years nu, og det er stadig som nyt. Jeg sendte dig en e-mail Bob venligst, jeg håber virkelig, du vil svare på mig .. ❤️ ❤️ ❤️

Efterlad en kommentar