Tarot Week Maj 22-28, 2017 Hver 12 Tegn Astrologi Psychic TIMESTAMPS


For dine spørgsmål eller din personlige månedlige prognose besøg http: // goldensuntarot.wordpress.com / Angel og Tarot aflæsninger
"Hej Soneca ... du har læst for mig i omkring 4 år nu, og det er sjovt, fordi du stadig overrasker mig ..."; "Jeg er ikke overrasket ... du er meget efterspurgt og efterspurgt!"

Vædderen 0: 00 Taurus 2: 37 Gemini 7: 10 Cancer 11: 30 Leo 14: 00 Jomfruen 16: 43 Vægten 19: 00 Scorpio 21: 54 Sagit 25: 30 Capri 29: 30 Vandmanden 31: 50 Fiskene 35: 10

Venligst DEL denne video på sociale medier og med venner og familie. Det er en dejlig måde at sige tak til mig for min indsats og energi, jeg lægger ind i denne kanal for dig. Jeg vil være meget taknemmelig !! Glem ikke at abonnere og lide!

Generelle Daily Tarot-aflæsninger vil blive oplevet gennem større eller mindre begivenheder, følelser og / eller tanker. De vil manifestere sig i synligt konkrete og meget tilsyneladende oplevelser, eller de vil manifestere sig i meget subtile, undertiden underbevidste oplevelser i dit liv, som du måske ikke kan hente eller blive opmærksom på. Nogle gange kræver daglig Tarot-aflæsning et meget højt niveau af selvbevidsthed og bevidsthed om ens liv. De kan kun repræsentere en enkelt oplevelse eller element i din dag eller en lang række oplevelser og elementer; forbindelsen til kortet og din ånd guider vil være anderledes for hver enkelt person.

Testimonials: "Jeg har for nylig haft en times lang personlig tarot læsning session med hende .... Hun satte ind i hvert af mine spørgsmål og svarede med fantastisk nøjagtighed. Hun var ret beskrivende ... .Denne priser er latterligt lave, især når du sammenligner hendes ægthed med nogle andre pretenders her. Dette er professionalisme !! "

Flere testimonials: http: // goldensuntarot.wordpress.com / testimonial-kommentarer /

JURIDISK FREMSTILLING: Vær opmærksom på, at Tarot, Angel og psykiske aflæsninger ikke kan forudsige, forudsige, diagnosticere eller give oplysninger med absolut sikkerhed. Ingen garantier eller forsikringer af nogen art gives af mig og mine tjenester, og jeg vil ikke blive ansvarlig for fortolkninger eller beslutninger truffet af modtagere af mine aflæsninger ud fra oplysninger, der blev givet under min aflæsning. For juridiske formål forstås det, at videoer, meddelelser og aflæsninger, der tilbydes af mig, kun er til underholdning. Ved lægehjælp skal du konsultere en læge. For juridiske forhold, bedes du kontakte en advokat eller retshåndhævende myndighed.
psykisk læsning, oranum, gratis chat, online psykics, tarot læsning, drøm fortolkning, kærlighed og romantik, kort læsning, astrologi, ekspert, helbredelse

One Comment

    -

Efterlad en kommentar