Zodiac Torsdag: Dark Moon i Gemini med Bob Hickman Psychic Medium


Hey Tubies! Deltag i mig, da jeg undersøger dagens astrologi og ser på Dark Moon in Gemini!
Privatlæsninger med Bob: [Email protected]
Få psykiske Bobs bøger: http://www.robert-hickman.com/
Få Cool Witchy Stuff: http://rarewiccaspells.com/
psykisk læsning, oranum, gratis chat, online psykics, tarot læsning, drøm fortolkning, kærlighed og romantik, kort læsning, astrologi, ekspert, helbredelse

7 Kommentarer

  -
 1. Hej, jeg er en ny abonnent, og jeg så din Ouija board seance med MJ ...

  Jeg ved, at dette nok er slukket for emnet med videoen, men jeg har håndteret en masse indre uro med tabet af min far, Daren Grimes. Han døde, da jeg var 9 fra en pistolulykke. Jeg ville prøve at kontakte ham selv, men jeg ejer ikke et bestyrelse og er meget uerfarne ...

  Jeg spekulerede på, at hvis der overhovedet kunne være noget, kunne du måske hjælpe mig med at kontakte ham? Hvis der ikke er nogen måde, eller hvis du ikke ønsker at være involveret, forstår jeg. Jeg har lige ønsket at gøre dette så længe, ​​men har ingen måde at gøre det ...

  Jeg er i øjeblikket 17, det vil være 8 år siden han bestod i september.

  Tak fordi du tager dig tid til at læse dette, og jeg håber du har en velsignet dag.

Efterlad en kommentar