Seksuel ekspression i astrologi! Hemmeligheder og tips fra psykisk astrolog Candace!


Til Candace's sex- og kærligheds astrologi webinar hvor du sparer $ 10.00 USD ved tidlig registrering!
http://www.astrolada.com/courses/sex-and-love-101-astrology.html For a reading with Candace:
http://www.astrolada.com/readers/candace.html www.AstroLada.com
psykisk læsning, oranum, gratis chat, online psykics, tarot læsning, drøm fortolkning, kærlighed og romantik, kort læsning, astrologi, ekspert, helbredelse

20 Kommentarer

    -
  1. tak for at hjælpe med at bryde dette ned Candace. Jeg har min sol, måne, Venus og Saturnus alle i 8th huset! ? og i virgo at starte. Jeg elsker fysisk berøring, og jeg elsker også sex. Jeg elsker også, når folk afdækker dybe hemmeligheder og tanker til mig om deres livshistorier. Jeg tager det til hjertet, at de stoler på mig. Jeg har bestemt haft nogle intense romantiske forhold! mit nytårs beslutning er at finde en partner, der vibrerer på samme niveau som mig, og hvem kan forbinde med mig i soveværelset, fordi det er sådan, jeg forbinder bedst romantisk, ved (naturligvis!) med respekt, men også åndeligt og med min søn, hvem er min lille Leo King! Anyway, jeg håber dette hjælper andre mennesker kæmper med planeter i 8th huset. Transform, transform transform!

  2. Jeg har venus og jupiter i fiskene i 8th. sexfreak / fantasy er rigtigt. Jeg har en høj sexdrev og keder mig. nej jeg skruer ikke rundt meget. men hvis jeg er tiltrukket af nogen, er det også en karmisk vedhæftning. Jeg skal være meget forsigtig med at se dem tydeligt og tage de rosenfarvede briller ud. det er meget smertefuldt at lade dem gå. derfor har jeg ikke råd til at kneppe det op og hvorfor jeg har været singel. de fleste fyre er ikke i stand til et seriøst forhold, de vil have en fling. så jeg forstyrrer ikke, og de bliver onde, fordi de er varme og generede, ikke min skyld, jeg er ked af det?

  3. -Jeg tror, ​​at en person, der har vandmand i 8th-huset, kan løsnes, når man skal komme til sex. Jeg ville ikke blive overrasket, hvis nogen med en Aquarius 8th cusp og Saturn i 8th huset er aseksuelt, eller ikke meget interesseret i sex.
    -Jeg tror også, at når vandmand i vores diagram repræsenterer det et område, vi ikke er meget knyttet til. For eksempel har min søster Aquarius IC og hun er slet ikke følelsesmæssig. Jeg siger ikke, at hun er kold person, men hun er ret rationel.
    Kan du fortælle mig hvad du synes om dette?

Efterlad en kommentar