Psychic Bob adresserer terrorangrebene i London


Min mest oprigtige sympatier med befolkningen i Det Forenede Kongerige, der har måttet opleve dagens rædsler.
Velsignelser,
Bob Hickman
Psykisk medium
www.robert-hickman.com
psykisk læsning, oranum, gratis chat, online psykics, tarot læsning, drøm fortolkning, kærlighed og romantik, kort læsning, astrologi, ekspert, helbredelse

20 Kommentarer

  -
 1. Jeg mener, at historisk set har alle større religioner haft fraktioner, der blev radikaliseret. Nogle værre end andre. Eksempler er hekseburger, Ruby Ridge, KKK osv. Vi skal stå sammen for fred.

 2. Amen Bob .... der er en dårlig minoritet. Jeg studerede i udlandet i 1980 under den iranske gyselkris i Frankrig {og fra USA og jeg er moderne kristen og elsker din måde med ord og hjælp og tro på alt det er og gaver ,,,,,,} med vidunderlige og ikke vidunderlige, acceptere og ikke acceptere islamiske folkemænd ... selv da er de med at komme væk fra det strengere nye regime. Jeg tror ikke, det er bare de politiske problemer og fejl i alle lande. Og dette radikale spørgsmål er over politikken Venstre og Højre. Vidunderlig kommentar !!!!!

 3. Bob det er ligesom jeg er en med dig lol, vores synspunkter er så nøjagtige, det er næsten skræmmende. Ville elske at møde dig en dag .... Vi plejede at chatte for mange år siden, da YouTube havde private beskeder lol .... Jeg plejede at lave Ghost videoer, Anyways, hvis du nogensinde vil chatte eller noget jeg vil oprigtigt gerne, Du er en smuk person, og mens jeg ikke altid kommenterer, ser jeg altid dine vids ...?

 4. Så chokeret af dagens begivenheder. Jeg har familie i London og heldigvis er de ok. Jeg har gået over Westminster Bridge et par gange på mine besøg der, og det har altid været en travl del af London. Mit hjerte går ud til alle, der var ofre og vidne til denne forfærdelige prøvelse. Fred til de mennesker og bønner til helbredelse for alle mennesker i London, både beboere og turister. Velsignelser til alle?

 5. Min mand er muslim, og både han og jeg er syge af alle disse angreb. I Australien er mange af de mennesker, der bliver hjernevasket i radikal islam, unge mænd i deres 20'er eller yngre, hvilket er skræmmende på grund af deres alder. Og også et flertal af dem er født i Australien. Jeg har altid spekuleret på, hvorfor dette sker?

  Jeg elsker dine videoer Bob. Tak for dine positive ord. 🙂

 6. Jeg vil gerne kommentere, men jeg ønsker ikke, at min kommentar skal tages på den forkerte måde. (Jeg slettet to nu.) Jeg ville elske for alle at føle sig trygge. Jeg vil bede.

 7. Min gud, hvornår skal alt dette horror stoppe? Jeg føler mig så dårligt for disse mennesker. Forestil dig, hvad denne verden ville være, hvis alle kiggede, handlede, troede og troede det samme. Verden ville være ud over kedeligt. Vi er alle forskellige på mange måder, og vi skal acceptere disse forskelle, ikke tvinge andre til at følge vores måder, og hvis de ikke gør det, dræb dem.

 8. Bob tak fordi du trøstede os på dette tidspunkt og for at tale dit sind. Det er virkelig en æra af frygt, men folk skal være ærlige med sig selv. Jeg er så træt af disse angreb og den smerte, de forårsager.

Efterlad en kommentar