Psychic Bobs ugentlige horoskoper (Alle stjernetegn) 05-01-2017 til 05-07-2017


Hey Tubies! Saml rundt og lad os se, hvad der er i stjernerne for dig denne uge! Alle astrologier i denne video er til mandag, maj 1, 2017 til søndag maj 7, 2017.
Privat læsning med Bob e-mail: [Email protected]
Køb Psychic Bobs Bøger: http://www.robert-hickman.com/
Køb Cool Witchy Stuff: http://rarewiccaspells.com/
psykisk læsning, oranum, gratis chat, online psykics, tarot læsning, drøm fortolkning, kærlighed og romantik, kort læsning, astrologi, ekspert, helbredelse

2 Kommentarer

    -
  1. Jeg elsker bare at du er god med din mor, det er så vigtigt for en forælder. Hvilket fører mig til mine budskaber fra Spirit World-spørgsmålet, hvis du kan. Jeg har tænkt på min mor, far, søster og bror mere end normalt i løbet af de sidste flere måneder. Er der nogen meddelelser fra nogen af ​​dem. Jeg savner min mor så meget, jeg græder stadig og mit hjerte gør ondt for hende, når jeg tænker på hende, og det har været 9 år. Min søster døde 20 år siden, og jeg føler mig aldrig rundt siden hun døde, det samme med min bror, der døde 16 år siden. Elske dine videoer Bob, de er virkelig en pick me up for mig. Velsignelser til dig altid 🙂

Efterlad en kommentar