Leo Psychic Tarot Reading juni 2017 af Pam Georgel


At købe mine Mid Year Psychic Tarot-læsninger til dit tegn til 2017: https://vimeo.com/ondemand/midyear2017readings
Hej og velkommen til min kanal. Mit navn er Pam og jeg er en clairaudient, clairvoyant, empatisk kanal og Psychic Medium. Jeg har over 14 års erfaring med at gøre psykiske aflæsninger professionelt til kunder over hele verden. Venligst følg mig også på FB: The Lucky Mermaid LLC og twitter: @theluckymermaid og min hjemmeside: www.theluckymermaid.com
psykisk læsning, oranum, gratis chat, online psykics, tarot læsning, drøm fortolkning, kærlighed og romantik, kort læsning, astrologi, ekspert, helbredelse

6 Kommentarer

    -
  1. Jeg rejser for at se min søn blive gift i juni ... Jeg har bedt om en ændring i held. Jeg føler mig altid hjælper andre og en dag vil det vende tilbage til mig ... .om du Pam

  2. Du er den eneste, der så, at jeg er gift. Jeg er en Leo Og jeg har været gift i 20 år og vi talte om at forny vores løfter. Jeg elsker dig Pamela fordi din virkelige.

Efterlad en kommentar