Cancer Psychic Tarot Reading juni 2017 af Pam Georgel


At købe mine Mid Year Psychic Tarot-læsninger til dit tegn til 2017: https://vimeo.com/ondemand/midyear2017readings
Hej og velkommen til min kanal. Mit navn er Pam og jeg er en clairaudient, clairvoyant, empatisk kanal og Psychic Medium. Jeg har over 14 års erfaring med at gøre psykiske aflæsninger professionelt til kunder over hele verden. Venligst følg mig også på FB: The Lucky Mermaid LLC og twitter: @theluckymermaid og min hjemmeside: www.theluckymermaid.com
psykisk læsning, oranum, gratis chat, online psykics, tarot læsning, drøm fortolkning, kærlighed og romantik, kort læsning, astrologi, ekspert, helbredelse

4 Kommentarer

    -
  1. Du ser så smuk ud!!! Per sædvanlig ... bare det din ekstra glitrende ✨ i denne video !! Og læsningen var stedet for denne kræft !! Yikes hvad skal man gøre?!?!?!? Thx Pam din awesome ♥ ️

Efterlad en kommentar