Cancer May 2017 RUNESCOPE Psykisk læsning


Din May 2017 Spiritual Guidance Reading kan findes her:

For at planlægge en 30-minutters Skype-konsultation, kontakt mig på: [Email protected]

Jeg har været clairvoyant hele mit liv, og har læst for andre professionelt i 19 år. Ligesom i mine videoer bruger jeg både Runes og Tarot under private aflæsninger og kan normalt se 9 til 12 måneder (nogle gange meget længere) ind i fremtiden.

Der er også normalt rigelig tid til spørgsmål, hvis noget du vil vide, ikke er omfattet af læsningen. Når jeg arbejder med dine åndedirektører, vil jeg gøre mit bedste for at levere de svar og vejledning, du søger (forudsat at Ånd er enig i, at du kan modtage dem på nuværende tidspunkt).

* Aflæsninger er kun til underholdningsformål, og bør aldrig tjene som erstatning for rådgivning fra kvalificerede fagfolk, såsom læger, psykiatere, terapeuter, advokater, finansielle rådgivere mv.
psykisk læsning, oranum, gratis chat, online psykics, tarot læsning, drøm fortolkning, kærlighed og romantik, kort læsning, astrologi, ekspert, helbredelse

Efterlad en kommentar