DIVINE UNION & SACRED BEING MAY 28 - JUNI 3, 2017 GENEREL PSYCHISK UGELÆSNING


DIVINE UNION & SACRED BEING MAY 28 - JUNI 3, 2017 GENEREL PSYCHISK UGELÆSNING

FYI Jeg er blevet droppet "TWIN FLAME". Jeg forkaster mig for eventuelle uoverensstemmelser ved at placere mine videoer

Disclaimer:

"Twin Flame" er en mand lavet, over & misbrugt, altomfattende label. De sande væsener, som dette begreb hidrører fra, er udvalgte og af de mere præcist oplyste, oplyste. Endvidere talte Jesus om "to sjæle", der blev tilsluttet af Gud og for os at lade ingen mand rive det i stykker. Se Bibelen, Torah, Koranen, Kabbalah og anden Skrift og gamle tekster verden over. Du finder de belyste, oplyste og udvalgte. Du finder ikke Twin Flame ~ Me

Demoner er ikke ment for guddommelige fagforeninger og omvendt er guddommelige fagforeninger ikke ment for dæmoner. Åbenbaringer 13 handler om, at de bliver slået ind i en brændende afgrund med deres far og derved beviser det. Hvis du ikke er af lyset, læser jeg ikke for dig

Mine guider & jeg takker og værdsætter dig for at se, lide, kommentere, dele og abonnere. Namaste engle

Venligst støtte fremtidige videoer og gratis aflæsninger ved at donere til min
Paypal & / eller Patreon

Twitter, Blogtalk & Skype: queenofswords99

facebook.com/queenofswords.thelightworker.3
facebook.com/queenofswordsthelightworker33/

patreon.com/user?u=3029384&ty=h

Pick up en Indigo Chick tee & andre Indigo Chick designede varer
#merch på
Society6.com/queenofswords
https://www.redbubble.com/people/queenofswords99?asc=u

https://www.gofundme.com/holistic-healing-products-shop

[Email protected]
psykisk læsning, oranum, gratis chat, online psykics, tarot læsning, drøm fortolkning, kærlighed og romantik, kort læsning, astrologi, ekspert, helbredelse

3 Kommentarer

    -
  1. Queenofswords smuk læsning som altid. Efter at have fået nogle triste nyheder fra min DM om at overføre til et andet sted for arbejde i går (vi arbejder sammen) blev jeg knust. Det var den eneste måde vi ser hinanden på den lille 10 min i hvad jeg er ved at gå hjem og han starter hans skift. Jeg fortalte for nylig ham i denne uge, at jeg savner ham, men han forkastede bare mine ord og gik væk, det gjorde også ondt, nu ved jeg hvorfor, han er bange. Han fortalte, at hans mor forlod sin familie en gang og i en anden lejlighed, hvordan han var bange for mig, men jeg sagde til ham, hvordan jeg skulle være den, der er bange for ham, fordi jeg altid har fortalt ham fra starten, hvordan jeg føler mig om han, mens han ikke siger noget. Hvordan har jeg aldrig sagt min følelse til nogen så let, især om kærlighed til nogen, bare ham. Bed hver dag og nat for min DM at huske alt, hvad jeg har sagt fra mit hjerte, og at han endelig kan fortælle mig, hvordan han føler sig i hjertet om mig, fordi han siger en ting så en anden, lol. Igen syntes ikke lækker at jeg skulle se en i dag, kom bare til YouTube for at kigge og bam !!! her var det. Tak skal du have ? namaste

  2. Vi værdsætter dine meddelelser, du giver os. Jeg holder mig selv tilbage fra, hvad andre fortæller mig at gøre, da jeg ikke føler, at jeg er kvalificeret / licenseret til at gøre sådan. Jeg bliver super spændt, fordi min fødselsdag er på 4th. Min en datter fortalte mig, at dette vil være den bedste fødselsdag nogensinde !!!! Jeg ved, at jeg føler skiftet. Helt kan ikke vente med at se, hvad der sker

  3. Jeg er kun 2-3 minutter i, og jeg er helt enig. Meget godt sagt. Tidligere har jeg været til læsere og fik falsk information, og så dømmer du på den tænkning, der er sandhed i, hvad de sagde, der forårsager tvivl og frygt, og det er alt bedrageri. Jeg er så glad for at have haft to fantastiske aflæsninger med dig. Jeg er sikker på, at jeg nok har en anden om få måneder lol?

Efterlad en kommentar