Equinox: The Secrets of the Psychics

psykisk læsning, oranum, gratis chat, online psykics, tarot læsning, drøm fortolkning, kærlighed og romantik, kort læsning, astrologi, ekspert, helbredelse

20 Kommentarer

  -
 1. Den kendsgerning, at psykiske fænomener er forfalskede, er blevet forfalsket, og meget af det forkæler ikke modbevise, at det eksisterer for ægte. Der er en dagsorden i denne verden til at røve enkeltpersoner af deres magt, at de skal se op til institutionerne for at få at vide, hvad de skal tænke og hvad de skal tro. Milliarder dollars afhænger af dette fortsætter, hvis enkeltpersoner selv forstod halvdelen af ​​magten de holder, ville den rige elite i denne verden ikke være i kontrol, og de ville heller ikke udnytte så mange af os.

 2. Jeg respekterer det rationelle synspunkt. Det er ret godt på en eller anden måde.

  Jeg er en af ​​de mennesker, der oplever disse ting næsten hver dag, jeg kan ikke tro, at andre ikke kan se dem. Jeg bebrejder ikke andre for at være skeptisk.
  Dette er ikke engang værd at diskutere, da videnskaben har sine standarder inden for de fem sanser.

  Men hvis du virkelig vil have bevis i disse ting, kan du bruge hele livet til at tigge om det og stadig ende med at ske skeptisk i det du ser.

  Ingen vil bevise det for dig. Alt du nogensinde får, er historier, videoer. Hvis du er desperat for bevis, skal du bevise det for dig selv. Ingen kan opleve disse ting for dig, opleve dem selv.

 3. Tak fordi du delte. Disse møder er mere almindelige end man måske tror. Den skeptiske bevægelse kan give dig en måde at forklare, hvad du oplevede, uanset hvad det er eller hvor mange gode grunde der er at acceptere det, så uvirkeligt, hvis du vil have det.

 4. Jeg er en skeptisk, men så nogle meget mærkelige ting er sket for mig, og i to tilfælde andre, at jeg ikke kan forklare vores tanker connected.The andre jeg var 7 og simpelthen så en vision og talte til ham.Han sagde ingen vil tro mig så hvorfor sprede hvad han sagde, at jeg har problemer med mig selv, forestillede jeg mig alt det? sandsynligvis

 5. Ting ved Uri Geller er, at han bare ikke er en meget god tryllekunstner. En god konjurer skal tilpasse sig - skabe nye og bedre illusioner. Copperfields flyvende, Latimer's Lasers.
  Geller har bare en håndfuld tricks og hans handling er ikke ændret i livet.
  Så tilpasser han sig til en conman. Hvis hans slemme tricks er ægte, så er det okay, at hans handling er en million år gammel.
  Men de er ikke rigtige. Ikke engang lidt.
  Jeg vidste ikke, at Geller bedraget et investeringsselskab.
  Og han sælger magiske klipper.
  Hvad ac ** t.

 6. Hvorfor tror jeg det er ensidig? Er det ikke så klart? Tror du det var faktisk upartisk? Tror du det er rettet mod alle sider af problemet? Hvorfor tror jeg det er uprofessionelt? Fordi producere propaganda, der er designet til at give en forvrænget syn på et emne, er dårlig journalistik. Hvorfor tror jeg det er skidt? ... Nå se ovenfor!

Efterlad en kommentar