Dette er bevis på, at psykiske medier kan gøre aflæsninger via Skype og telefon.


Læsninger af Chris - Dette er bevis på, at psykiske medier kan gøre aflæsninger via Skype og telefon. Lyt ind, da Lindas elskede kommer igennem højt og tydeligt.
psykisk læsning, oranum, gratis chat, online psykics, tarot læsning, drøm fortolkning, kærlighed og romantik, kort læsning, astrologi, ekspert, helbredelse

4 Kommentarer

    -
  1. Jeg er sikker på, at der er kon kunstnere derude, der hævder at være psykiske, og det er en skam, fordi det ødelægger det for de rigtige, der virkelig har gaven. Alle har psykisk evne, det er bare nogle, der ikke har tappet ind i det. Det er trist, at Bob er så lukket, at han ikke kan tro på, at dette er en gave fra Gud. Jeg har mine egne evner ikke som Chris, men jeg har nogle, og jeg føler mig meget velsignet for at få dem. Hvad med børn, der har den evne, Bob? Er de også mentalt ubehagelige? Det er sådan en uretfærdig erklæring at gøre. Du bør ikke klumpe alle mennesker til at være falske, fordi nogle er den virkelige aftale som Chris.

Efterlad en kommentar