George Michael's død med Bob Hickman Psychic Medium


Min dybeste sympati til alle, der er i sorg ved overgangen til den elskede George Michael. Saml rundt, da jeg deler min psykiske indsigt i hans forbigående. Lad alle bede for sin sjæl på sin nye rejse.
Til hukommelse af George Michael 1963-2016.
Få psykiske Bobs bøger: http://www.robert-hickman.com/
Køb Cool Witchy Stuff: http://rarewiccaspells.com/
Vær her på December 31 for Psychic Bobs 2017 Psychic Predictions!
psykisk læsning, oranum, gratis chat, online psykics, tarot læsning, drøm fortolkning, kærlighed og romantik, kort læsning, astrologi, ekspert, helbredelse

19 Kommentarer

  -
 1. Jeg elskede kun 2songs George Michael, men jeg føler, at jeg fik en forbindelse. Jeg her, hans griner, jeg ser ham ryge, når jeg mediterer ting, tænker ikke på ham. Ja, han slår mig på åndeligt niveau nu. Jeg bestiller al sin musik som han ikke gør ønsker b forgotton

 2. Bob, jeg elsker denne video. Det giver mig sådan fred. Hvordan laver han nu? Jeg føler, at jeg har haft et par besøg. Der er nu historier om, at han måske har haft aids. Jeg håber virkelig ikke. Jeg synes, det er bare mere negativ presse. Stakkels fyr. Jeg ville ønske de ville forlade ham alene. Hvad er dine tanker om dette? Tak skal du have!!

 3. george var prinsen af ​​hjerter. han havde uløst karma bagage .. sin mor far forpligte sig og hans mødre bror var homoseksuel kom ikke ud og forpligtede sig til at lykkes på dagen george blev født .. han afslørede ikke helt sin seksualitet til sin mor indtil hun døde ... denne bagage ... og meget mere, som vi aldrig vil vide, var sådan en byrde for hans sjæl ... han banede vejen for seksualitet ... jeg kan bare ikke tro, hvor længe det tager mennesker at blive medfølende og ikke at identificere med deres køn ... det dræber vores hjerter ..

 4. Jeg modtog en besøg på nytårsaften i New Orleans. Jeg var i en bar og jeg bad ham om at spille en af ​​hans sange og sikkert nok i 15 minutter sangen, som jeg havde lyttet til siden hans død "alt hvad hun vil "min favorit forresten begyndte at spille. Han kommunikerer til mig i sang .. Tak George!

 5. Jeg har elsket george Michael i årevis, jeg håber han er med Enselmo & hans mumie så mange mennesker er så meget ked af det, og han forlader os for hurtigt, jeg har lyst til, at jeg har mistet en del af mig selv, da vi voksede sammen. Jeg håber, at han er glad nu er han endelig fri og i fred elskede jeg din video og forklaring Bless you and Thank you XXxx

 6. Mange tak for dine dejlige ord Bob, jeg er en stor fan for over 30 år, mødte ham to gange ... selvfølgelig sørger jeg for at tro, selv om jeg stærkt tror på ånden verden ... Dine ord er så behagelig . Jeg er overbevist om, at han længe havde været villig til at slutte sig til sin mor og elskede Anselmo ... Jeg er sikker på, at han er meget berørt af den rene kærlighedens energi, at hele verden har sendt ham i en måned og mere, og at han virkelig tog tid til at nyde det! Det er så meget ham!

  Nogen på en facebook-gruppe lagde en video på 25th januar, hun er i Highgate med mange andre fans, George's fætter tog George's hund udenfor, så fansen kan kæle hende (Gud velsigne ham), og på videoen ser vi tydeligvis en storslået kugle nær den dejlige hund. Det fik mig til at græde .... Så ja, han var omkring og viste at han er i live et sted ... Der er andre billeder taget i hans hus, hvor han gik forbi, viser en uforklarlig tåge foran blomsterne, en anden smuk, med ansigtet i dampen, kigger på blomsterne og hyldest ... Jeg havde en drøm om ham, vi var i en bil, og jeg var så dybt trist, hans musik kom på radioen og han havde dette huuuuuuuuge smil og fortalte mig, at det var ok. Mine oplevelser med ånden verden er for det meste i mine drømme, så jeg tror virkelig, det var en besked 🙂

  Tak igen, nu skal jeg se alle dine videoer 🙂

 7. Jeg savner denne mand ... Han gjorde denne kvinde den lykkeligste, da jeg gik igennem hulerne i PUBERTY .... Han fik mig til at smile, når jeg ønskede at krybe ind i et hul ... Jeg tror ikke på, at han var klar til at gå ... Jeg tror det slet ikke ... Et spørgsmål ... Hvor var hans såkaldte elsker ??? Ingen skal dø alene .... Hvad angår projektion ting .. Jeg tror ikke at ... Min mor og far døde ikke alene. Han burde heller ikke have ... Hvis han besluttede at blive, skulle han stadig være her sang ... Det var hans kærlighed ...

 8. Hej der Bob Glædeligt nytår min kære ven så rart at høre dette så trist at se, hvordan alle vores 80s ikon sangere dør ud Jeg var teenager også i 80'en, som var den bedste musikgener nogensinde lol Jeg elskede George mig selv, men som du ved mit hjerte er med prins har du hørt noget fra ham?

 9. Lyt ikke på denne dæmoniske person. Husk hvad gud sagde om medier, og formuefortællere, i Bibelen .. Levitikus 19: 31 NIV. "Vend ikke til medier eller søg spiritist, for du vil blive forurenset af dem." Også de tidlige kirkefædre i kirken, som tilfældigvis er alle hellige, siger helt forskellige ting end denne dæmoniske person. Kirkens fædre, hvis du læser om "TOLL HOUSES" forklarer, hvad der virkelig sker med en sjæl ... ..

 10. Hej Bob,
  Det gør alt siden, da jeg engang prøvede en kropsoplevelse, følte jeg mig selv løftede og blev bange og kom tilbage. George Michael finder mig meget spirituel, og da hans død var ufuldstændig, forstår jeg ganske vist, at han bevidst forlod sin krop og fandt så meget fred, at han besluttede sig for ikke at komme tilbage. Jeg har fået tegn på, at han stadig er omkring, så jeg takker for at gøre det klart for mig. Jeg føler mig så meget bedre nu ved at vide, at han er i fred. Bob din fantastiske!

 11. Hej Bob,
  Det gør alt siden, da jeg engang prøvede en kropsoplevelse, følte jeg mig selv løftede og blev bange og kom tilbage. George Michael finder mig meget spirituel, og da hans død var ufuldstændig, forstår jeg ganske vist, at han bevidst forlod sin krop og fandt så meget fred, at han besluttede sig for ikke at komme tilbage. Jeg har fået tegn på, at han stadig er omkring, så jeg takker for at gøre det klart for mig. Jeg føler mig så meget bedre nu ved at vide, at han er i fred. Bob din fantastiske!

Efterlad en kommentar