Vædderen Psykisk Tarot Læsning juni 2017 af Pam Georgel


At købe mine Mid Year Psychic Tarot-læsninger til dit tegn til 2017: https://vimeo.com/ondemand/midyear2017readings
Hej og velkommen til min kanal. Mit navn er Pam og jeg er en clairaudient, clairvoyant, empatisk kanal og Psychic Medium. Jeg har over 14 års erfaring med at gøre psykiske aflæsninger professionelt til kunder over hele verden. Venligst følg mig også på FB: The Lucky Mermaid LLC og twitter: @theluckymermaid og min hjemmeside: www.theluckymermaid.com
psykisk læsning, oranum, gratis chat, online psykics, tarot læsning, drøm fortolkning, kærlighed og romantik, kort læsning, astrologi, ekspert, helbredelse

5 Kommentarer

    -
  1. For mig repræsenterer de otte af sværd "følelsen af, at jeg ikke kan synes at finde vej til at starte min nye forretning eller hvor jeg skal begynde, selvom jeg er ansvarlig - min stat - for mit livsindhold. Derfor ved jeg det er selvpålagt. [Til optegnelsen er jeg "slippe ud, tillade og føle" allerede gjort "" men selvfølgelig har jeg noget i gang i mig, der forstyrrer! lol] Også for ny kærlighed til par, opdager min partner og jeg "ny kærlighed" efter næsten skilsmisse! Og btw, tak! for din tid.

  2. Pam du er fantastisk !! I går planlagde jeg i mit hoved en fest med min far og søskende i min hjemby eller bopæl. Hele læsningen var så på tryk. Mange tak. Jeg beder, at jeg er en af ​​de seere, der skriver dig senere for at sige, at ting skete som du sagde. Tak og meget fred til dig!

Efterlad en kommentar