8 Regler for sikkert åndeligt arbejde

Psykisk eller åndeligt arbejde handler ikke kun om at sidde på din ... stol og praktisere nogle øvelser. Jeg mener, det handler om disse ting, men det kræver mere end bare at sidde. Det kræver nogle sikkerhedsregler. Selv om noget er psykisk eller åndeligt, betyder det ikke, at det er sikkert. Eller at det fører til sikre resultater. I det sidste skrev Rachel en stor artikel om bivirkninger af psykisk energi, bør du tjekke det ud. I dag giver jeg dig nogle tips eller endog regler om sikker åndeligt eller psykisk arbejde.

Hvert fagområde har sine sikkerhedsregler. "Rør ikke ved det", "spil ikke med det", "gør A før du gør B" og så videre. Psykisk udvikling og åndelig vækst er ikke anderledes, dette område i vores liv har også få sikkerhedsregler. Jeg fortæller dig, hvis jeg ville vide mindst halvdelen af ​​reglerne nedenfor, ville jeg være langt mere udviklet end jeg er i dag :).

Jeg har talt til mange mennesker, der begynder deres åndelige eller psykiske praksis. Når jeg spørger dem om reglerne nedenfor, ved de ikke, hvad jeg taler om. Og nogle gange kan det ses inden for deres aura, at de ikke har nogen idé om, hvad der sker.

Så her er 8 regler for sikkerhed psykisk og åndeligt arbejde.

1. Udøve aldrig, når du har drukket alkohol i de sidste 24 timer. Gør det 48 timer bare for at være sikker

Lad os sige dette, alkohol er ikke meget åndelig. Det fører til negative fysiske effekter, problemer med ligevægt og din indre Chi (livsenergi). Hvis din mave kom i tæt kontakt med alkohol, hold dig væk fra åndelig eller psykisk praksis. Først og fremmest, hvis du praktiserer åndelige ting, mens du bliver påvirket af alkohol i dit blod, siger du "skrue den åndelighed, jeg har det godt", endu føler dig godt efter et stimulerende middel er ikke en vej for åndelig vækst.

Du mister også kontrol over din krop og sind, og det kan føre til energiske problemer (det er ikke behageligt, tillid til mig) eller endda at få en vedhæftet fil fra en uhyggelig negativ enhed. På et tidspunkt kan du stoppe med at drikke alkohol overhovedet, men husk først - vent mindst 24 timer efter det sidste glas eller flaske, før du praktiserer noget åndeligt eller psykisk.

2. Udøv ikke efter spisning, vent mindst 2 timer

Har du nogensinde prøvet at meditere eller øve energi arbejde efter aftensmad? Når du spiser noget, begynder processen med fordøjelsen i din mave osv. Din krop skal fokusere på fordøjelsen, og fordøjelsen kræver også energi. Så, din mave efterlader dig uden megen energi til åndeligt eller psykisk arbejde. Det er en ting, men du skal også huske - du skal fokusere på, hvad du laver, når du udøver energi arbejde eller meditere osv. Det er svært at fokusere på noget sindrelateret, hvis du føler trykket eller føler dig fyldt i din mave.

Nej, vent mindst 2 timer mellem at spise noget større og øve åndelige øvelser. På den måde sørger du for at din åndeligt arbejde er effektiv og behagelig.

3. Træn aldrig efter kaffe, vent nogle timer

Kaffe er endnu et stimulerende middel, som vi bruger til at drikke hele tiden. Hvis du ikke drikker kaffe, stol på mig, når jeg siger - prøv det ikke. Det er nemt at blive afhængig :). Men lad os se sandheden, kaffe er et stimulerende middel, ligesom alkohol er et stimulerende middel. Vent nogle timer mellem kaffe og åndeligt arbejde, så kaffen bliver fordøjet, og din krop vil komme tilbage til det normale.

Én gang husker jeg, at jeg nød min kaffe, og minutter efter det besluttede jeg at øve nogle Kernebilleder Arbejde. Tilstrækkelig at sige, jeg har hørt en stemme i mit hoved ... OK, det var mere som en intuitiv tanke. Anyway, det sagde til mig "ikke", og jeg vidste hvorfor, straks. Jeg vidste bare, at kaffe gør dårlige ting til dine vibrationer og i dit sind, så jeg var nødt til at vente nogle timer, før jeg praktiserede noget åndeligt eller psykisk.

4. For mænd skal du aldrig øve efter sex eller onani

Nu skal det være noget der er tænkt for fyre, hovedsagelig. Jeg har sagt det få gange allerede, men jeg vil sige det endnu en gang. Guys taber energi, når de oplever en orgasme med ejakulation. Hvis du praktiserer taoistiske eller tantra teknikker for ejakulations kontrol, og du oplever orgasme uden ejakulation, skal der være nok minutter mellem orgasme og åndeligt arbejde. Af par, Jeg mener 15-30 minutter.

Men hvis du ikke udøver nogen seksuel kunst, og du ejakulerer, mister du energi, og i et par timer op til 24 timer er du ude af spillet. Og jeg foreslår ingen åndelig eller psykisk praksis, for det giver dig ingen effekter, og det kan også medføre alvorlige energiske problemer. Søn - sex eller onani svarer til få timers pause, virkelig.

I tilfælde af damer stimulerer sex dig - det burde du allerede vide. Men det er stadig bedre, hvis du venter nogle timer mellem sex og åndeligt arbejde, og i hvert fald nogle minutter mellem onani og åndeligt arbejde. I løbet af sexet forbinder dine energier med din partners energier, og de har brug for lidt tid til at komme tilbage til normal, før du kan bruge dem til din egen fordel.

Og nej, jeg vil ikke give dig nogen personlig historie her: P.

5. Træn aldrig i et rum, der ikke er blevet renset fra negative energier

Negative energier kan suges ind i dig, når du åbner dig for psykisk information - der overføres gennem psykiske energier (i teorien i det mindste). Det bedste sted at give psykiske tjenester er et rum, der er blevet renset for negative energier; og det bedste sted at øve psykiske evner og øve spirituelle teknikker, er et rum, der er blevet forberedt til dette formål og også renset for negative energier.

Sørg for, at rummet er "sterilt" på det energiske niveau, og det er kun fyldt med positive energier. Hvis det ikke er, rens det derefter, men vær så snill, gør ikke noget åndeligt eller psykisk i et rum fyldt med negative energier, medmindre du er en erfaren ånd "releaser" eller en eksorcist.

Engang, da jeg åbnede mig selv i et rum med en uhyggelig jordbunden ånd, for de næste par mounts, tjente jeg selv en vedhæftet fil, og jeg sagde det var ikke behageligt. Hovedpine, mangel på energi og tiltrækning mod "mørke side af styrken" eller sort magick, det er ikke det bedste, der skete for mig.

6. Udøve ikke på en dag, når du har lidt stress eller vrede osv. I så tilfælde skal du kun udøve afslapningsmetoder.

Stress og vrede gør forfærdelige ting til din energi krop, og det sænker dine energiske vibrationer. Hvis du har lidt af stress eller vrede i løbet af en dag, skal du fokusere på nogle afslapningsteknikker og roe ned. Stig først vibrationerne. Der vil være tid til åndeligt og psykisk arbejde senere, når du er klar til det.

Når du udfører psykiske eller åndelige øvelser, men du er sur, eller deprimeret eller stresset osv., Så sender du negative intentioner, og du tiltrækker ikke kun negative energier, men du tiltrækker også negative enheder, det kan føje sig til dig. Og det er ikke sejt.

Når jeg er vred eller trist på grund af noget, som følsom person, bemærker jeg en forskel i mine egne energier. Og jeg kan "se", at jeg ikke har energibesparelsen til åndelige eller psykiske øvelser. Jeg giver ikke psykiske ydelser, og jeg arbejder heller ikke med mit sind. Jeg slapper bare af og går så i seng. Jeg ved, at jeg vil føle mig bedre den næste dag.

7. Spørg dit højere selv til vejledning

En af grundene til, hvorfor jeg fortæller dig "lære det grundlæggende i psykisk vækst"Er det sådan, du udvikler intuition. Og gennem intuition kan du kommunikere med dit højere selv og med din "åndelige værge" - om det er din åndsguide, Universet, Gud osv. Når du har god kontakt med dit højere selv, kan du bruge det til at sikre dig, at du forbliver sikker. Når du er ved at starte en ny praksis eller udføre en slags psykisk tjeneste, så spørg dit højere selv om det er klogt at gøre det. Bed om vejledning, og du vil ikke få skade. Enkel.

Ikke så længe siden talte jeg med en dejlig dame, der blev indledt i Reiki-praksis. Hun fortalte mig, at nogen plagede hende ved at fortælle hende, at hun ikke blev indledt til Reiki, men til en anden øvelse, og for at sikre, at den person vil kigge på hendes energi og tjekke det ud. For penge af Rute. Så jeg kig på hende gratis, fordi jeg ikke vil opkræve for 2 minutters arbejde, og jeg har lært det, der blev indledt til ... Reiki :).

Det virkelige punkt i denne historie er, at hvis hun ville stole på hendes intuition mere og stole på sit højere selv mere, så ville hun ikke bekymre sig om den person, der forsøger at gøre noget for hende. Så - lær at stole på din psykiske intuition, virkelig :).

8. Få hjælp fra andre også

Du er ikke alene, og du behøver ikke at stole på dit højere selv. Der er mennesker omkring dig, så hvis du ikke er sikker på noget, så tøv ikke med at bede om hjælp. Folk vil hjælpe dig, hvis du vil bede dem om, Du kan endda kontakte mig og stille spørgsmål.

Nogle vil gerne tro, at jeg er en slags guru (virkelig, jeg har modtaget sådanne e-mails, kalder mig "guru" eller "master"), men sandheden er, det er jeg ikke. Jeg ved ikke alt, og jeg har også lærere og venner til at lære mig nye ting hele tiden.

Flere tips

De otte regler ovenfor var større, men under har jeg få flere, mindre tips.

  • Selvfølgelig ingen stoffer - Narkotika vil dræbe dig, undskyld :). Valget er enkelt, enten du udvider din bevidsthed med åndelige stoffer, eller du graver din grav med stoffer. Og undskyld, at rygning "hellige krydderurter", der anvendes af shamaner og stamme medlemmer, ikke er en åndelig vækst, det er bare et stykke skurk.
  • Lys et stearinlys - Jeg siger det hele tiden, en kilde til åben ild er meget nyttig, og endda obligatorisk værktøj til åndeligt arbejde. Så lys et lys. Brug også incenses, hvis du vil.
  • Træn ikke, når du er syg - mens nogle åndelige metoder kan forårsage forkølelse eller influenza (fordi din krop undertiden reagerer på denne måde for fjernelse af blokeringer, det er normalt og sikkert), bør du ikke øve noget åndeligt eller psykisk arbejde, når du er syg. Din krop har brug for energi til selvhelbredelse, og du bør ikke spilder dine energier til andre ting.

Med tips og råd ovenfor bør du være langt sikrere i din personlige vækst. Husk - sikkerhedsregler sikrer, at du vil leve længe nok til at lære de ting, du vil have :).

Hvis du kan lide denne artikel, spredes ordet, skal du klikke på Facebook "som" og Google+ knapper, retweet posten på Twitter, og selvfølgelig dele det med dine venner - tak! Du kan finde alle knapperne nedenfor :).

Har du flere tips eller råd om sikkerhedsregler for psykisk udvikling eller åndelig vækst? Venligst del dem i kommentarerne nedenfor, tak!

Efterlad en kommentar