4 signerer du kunne være psykisk

Tegn #1: To glas vin gør dig mere indsigtsfulde

Nogensinde høre om folk pludselig at "se" løsningen på et problem, når de slapper af og ikke aktivt engagerer sig? For eksempel tager du et bad, og du har pludselig indsigt i at løse et problem på arbejdspladsen. Den samme slags information kan også komme til dig, mens du mediterer eller laver yoga. Undersøgelser har vist, at disse metoder synes at ændre vores hjernebølgeaktivitet - hvilket ofte forårsager, at vores frontal lobe bliver stille. Men i min erfaring synes disse aktiviteter også at "åbne" mennesker, der er mere psykiske endnu mere! Psykiske evner kan ofte sidde stille, så opstår der pludselig, når vi ikke er fokuserede på dem.

Nu kommer den sjove del: Lad os sige, at dine stærkeste blikke af indsigt kommer, når du slapper af med et glas vin. Specifikt, hvis du drikker to alkoholholdige drikkevarer inden for, siger en 90-minut periode, synes du bare at "vide" nøjagtige oplysninger om mennesker uden at have fortalt dig det. Det er en stærk indikation på, at du kan være psykisk, hvilket du måske må afvise, fordi du tror, ​​at du bare er en smule tipsy og overemotional.

Jeg må indrømme, at før jeg fuldt ud forstod mine evner, var jeg allerede klar over dette fænomen. Da jeg var på college og ville have to drikkevarer, ville jeg faktisk få fat i mine øgede psykiske evner til at samle søde drenge. (Intet virker som om at starte en samtale ved at fortælle en fyr alle slags specifikke detaljer om sit liv, du ikke kunne vide. Og ja, en fyr stirrede på mig og spurgte om jeg var en stalker, men jeg lo og fortalte ham, at jeg var "bare lidt psykisk".) Jeg er stolt af at sige, at jeg siden har lært at ære mine evner og bruge dem på en meget mere lysfuld måde; men hvis det også sker for dig, skriv ned den følelse eller information, der oversvømmes. Så stop med at drikke. (Virkningerne, efter min erfaring, sænker efter tre briller.)

Tegn #2: Din nye ven ser blå ud - eller rød

Psykologi opfatter mennesker forskelligt. Dette er ofte fordi de oplever synestesi, en tilstand, hvor sanser byttes. Har du nogensinde mødt en ny person, som du har tilknyttet en farve, en blomst eller et landskab? Har du nogensinde hørt musikalsk noter omkring nogen? Disse blinke af sensorisk opfattelse finder sted internt, og når de sker, er det meget klart - de fleste mennesker taler ikke om dem, for frygt for at det ville lyde for underligt. Fra en ung alder oplevede jeg synestesi og ofte så folk i farver. Med tiden begyndte jeg at forstå, at denne forskellige måde at opfatte folk på, var intet at være foruroliget over, men at det faktisk var et nyttigt værktøj. For eksempel kom jeg til at forstå, at hvis en person syntes "blå" for mig, var han eller hun en naturlig helbreder eller lærer, og jeg ville føle mig meget behagelig omkring personens energi. Hvis jeg så nogen som "rød", forstod jeg, at det var en person, der oplevede stress og angst og ofte var korthærdet - et tegn på, at jeg skulle fjerne det. Omkring særligt livlige mennesker, ville jeg også høre en delikat musik, som en krystalvindklokke blev klinket sammen. Denne synestesi sker stadig for mig i dag, og jeg bruger det stadig. Hvis det sker med dig, omfavn det og bemærk de oplysninger, som det formidler til dig.

Sign #3: Din gut har sparet dit liv (eller dit budget)

Måske har du tidligere haft en stærk følelse af at du var nødt til at gå til en butik på et bestemt tidspunkt. Så gik du og fandt det nøjagtige emne, du tidligere havde søgt på, i din nøjagtige størrelse på lager og 50 procent af. Eller måske har du haft en stærk trang under kørslen for at undgå en bestemt vej hjem ... for kun at finde ud af, at der var en frygtelig ulykke på ruten, du var på. De fleste af os har haft disse tarmfølelser - også kendt som intuitive træk. Men en psykisk træk er endnu mere klar: Det føles næsten som at have en magnet i dit solar plexus område, der trækker dig mod eller væk fra noget. Denne følelse er typisk kombineret med en klar følelse af kende (som hedder claircognizance). En gang, opmærksomt reddet mit liv. Da jeg var en kollegie freshman, sad mine venner og jeg ind i en minivan og kørte lige fra New York til Florida for en spring-break getaway. Omkring 4 er vi stoppet ved et hvilested for at bruge badeværelset. Det var mørkt, det var sent, og vi var trætte. Mine venner sprang alle sammen; Jeg var den sidste, langsom og groggy. Da jeg var ved at gå fra minivanens bageste passagerside ind i gaden for at krydse til badeværelset, følte jeg en pludselig stor gut-niveau magnet, der trængte mig omgående og bagud og vendte mig tilbage til bilen. Det var så kraftigt og skete så hurtigt: Jeg svingede på min hæl og vendte tilbage lige før en 18-hjulet traktor trailere whizzed forbi mig på vejen - højre smack på stien jeg ville have blindt trådte ind.

At være opmærksom på min psykiske træk beskyttede mig fysisk den dag, men der er mere subtile måder det virker på. For et årti siden havde jeg en rigtig stærk slæbebåd til at gå til en bestemt restaurant til frokost en dag. Det var som om en magnet i mit solar plexus område var trækker mig at gå der. Jeg forstod ikke hvorfor jeg havde brug for at gå der så dårligt - jeg var ikke engang i humør for mexicansk den dag. Men jeg gik. Så snart jeg gik ind, løb jeg ind i en ven fra min fortid, som jeg ikke havde set eller talte med i år. Det viste sig, at hun lige var adskilt fra sin mand, flyttede hjem med sine forældre og havde brug for støtte. Genforenet, vi genopbyggede vores venskab og har ikke mistet kontakten siden. Havde jeg ikke hædret det intuitive træk, ville jeg have gået glip af at genforbinde med en vidunderlig ven og være i stand til at støtte hende i en vanskelig periode. Det var som om hun ringede til mig - og jeg kunne høre hende, på trods af vores lange adskillelse.

Tegn #4: Dine drømme synder ind i dit vågen liv på overraskende måder

Måske drømte du om natten, at din afdøde mor talte til dig om, hvor dit manglende armbånd var - kun for at finde det på det nøjagtige sted næste morgen. Eller måske var du på arbejde og havde pludselig et flashbillede i en "dagdrøm" at holde et trofæ som om du var ved at vinde noget - kun for at finde ud af, øjeblikke senere, at du blev tildelt en forfremmelse. Måske drømte du endda om nogen, du ikke havde set i aldre, for kun at løbe ind i personen næste dag. Selvom du forsøger at afvise eller ignorere disse erfaringer, fortsætter de med at ske. Det er normalt, jeg har fundet, for folk får "spooked" om drømme og dagdrømme, der omfatter såkaldte sammenfald. Jeg ved førstehånd om vigtigheden af ​​ikke at afskedige disse psykiske oplevelser, når de opstår; men nogle gange, selv om jeg glemmer at være opmærksom. For nylig var jeg på et fly og lavede arbejde på en ny bærbar computer. Da min flyvertner gav mig min drink, havde jeg en pludselig flash: et billede af det spillede på min computer tastatur. Men jeg var virkelig tørstig og flyvningen var glat og der var en robust kopholder indelejret i min bakke. Så besluttede jeg at være logisk og afskedige det billede, jeg havde set. Ikke 10 minutter senere rejste manden i sædet foran mig pludselig og kraftigt sit sæde helt tilbage. Det whacked i min computer, spillede club soda over hele mit tastatur. Jeg kunne ikke lade være med at indse, at den anden side havde forsøgt at advare mig ved at give mig præmonitionen - og jeg blev mindet om, hvor vigtigt det er at respektere disse meddelelser.

Disse forekomster og præmonitioner - disse "synkroniteter" eller "meningsfulde sammenfald" - afslører bare bare, at du er psykisk i tråd med universet. Og det er vigtigt at være opmærksom på dem og ikke forkaste dem, fordi de ofte hjælper os med at engagere hinanden mere fuldt ud; og nogle gange kan vi endda advare os om en mulig fare i forvejen. At være psykisk er intet at være bange for. Det betyder, at vi er mere forbundet, end vi endda kunne drømme og mere investeret i hinandens erfaringer. Ære dine psykiske evner vil hjælpe dig med at føle den forbindelse.